Fractional needling

Fractional needling is een nieuwe huiverbeteringstechniek met verjongend effect. Het is een techniek waarbij we door middel van het permanent make-up apparaat muniscule kleine gaatjes in de rimpel, striae of littekenweefsel maken waardoor we in combinatie met speciale preparaten het eigen weefsel stimuleren opnieuw te herstellen.

Striae, littekens en rimpels verwijderen met fractional needling

Fractional Needling geeft een zeer sterke aanzet tot collageen-vermeerdering, verbetering van huidtructuur en tint. Bellabeutysalon maken gebruik van speciale diep werkende serums om zo het beste resultaat te behalen. De behandeling word aangeraden in kuur verband maar kan ook eenmalig toegepast worden.

 

Schoonheidsspecialist Pijnacker is de perfecte plek voor een moment van ontspanning en verwennerij. Bella Beautysalon biedt diverse behandelingen aan, van gezichtsbehandelingen tot aan huidverbetering, om jou te laten stralen. Onze salon in Pijnacker is een sfeervolle plek waar je je van top tot teen verwend zult voelen. Bezoek ons en ervaar zelf het verschil!

Verwen jezelf met een professionele behandeling bij onze schoonheidsspecialist Pijnacker en maak eenvoudig een afspraak!