Over ons

Over Bella beauty salon

Bella Beauty Salon, opgericht door Izabella Hettinga, is de ultieme bestemming voor iedereen die op zoek is naar een ervaren en professionele schoonheidsspecialiste in Nootdorp. Met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van huidverbetering en cosmetica, is Bella Beauty Salon de perfecte keuze voor al uw huid- en schoonheidsbehandelingen.

Een rijke geschiedenis in de wereld van schoonheidsverzorging

Izabella Hettinga begon haar carrière in de schoonheidsbranche al op jonge leeftijd in haar familiebedrijf, Neoderma-Hettinga. Sinds 1998 is ze werkzaam als huidspecialiste en trainer, gericht op huidverbetering voor zowel de blanke als donkere huid. Haar passie en expertise hebben haar tot een toonaangevende autoriteit gemaakt op het gebied van huidverzorging en schoonheidsbehandelingen.

Internationale erkenning en innovatie

Als bestuurslid van CIDESCO Nederland, de internationale brancheorganisatie voor schoonheidsspecialiste en cosmetologen, heeft Izabella een wereldwijd netwerk opgebouwd. Haar rol als internationaal business development specialist voor diverse cosmetica merken heeft haar in staat gesteld om nieuwe behandelingen en trends op het gebied van huidverbetering en cosmetica te ontdekken en te introduceren in haar salon.

In 2017 heeft Izabella samen met haar zakenpartner Décaar opgericht, een innovatief cosmeticamerk dat inmiddels in 18 landen wordt vertegenwoordigd en in Nederland verkrijgbaar is in meer dan 600 schoonheidssalons.

Baanbrekende behandelingen en technieken

Bij Bella Beauty Salon wordt er voortdurend gewerkt aan het uitbreiden en verbeteren van het aanbod aan behandelingen. Een voorbeeld hiervan is de introductie van Photo Dynamic Therapie van Glycoala in Nederland. Deze innovatieve behandeling helpt tekenen van huidveroudering te bestrijden zonder injecties, maar door middel van LED en fotodynamische producten.

Vergoeding door zorgverzekering

Bij Bella Beauty Salon kunt u terecht voor een kosteloos consult waarin Izabella u kan uitleggen welke behandelingen voor uw huid mogelijk zijn. U krijgt altijd een eerlijk en realistisch advies, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Kosteloos consult en realistisch advies

U bent bij ons welkom voor een kosteloos consult waarin ik u kan uitleggen welke behandelingen voor uw huid mogelijk zijn. (Wij zijn altijd eerlijk in wat wel en niet kan en geven een realistisch advies.)

 

Kies voor de beste schoonheidsspecialiste in Nootdorp

Bella Beauty Salon, onder leiding van Izabella Hettinga, biedt een breed scala aan geavanceerde en effectieve huid- en schoonheidsbehandelingen. Met haar jarenlange ervaring, internationale netwerk en voortdurende zoektocht naar innovatie, bent u verzekerd van de beste zorg en resultaten bij Bella Beauty Salon.

Of u nu op zoek bent naar een behandeling voor huidverjonging, permanente make-up, laserontharing of een oplossing voor acne, Bella Beauty Salon is dé schoonheidsspecialiste in Nootdorp waar u op kunt vertrouwen. Maak nu een afspraak voor een kosteloos consult en ervaar zelf de kwaliteit en expertise die Bella Beauty Salon te bieden heeft.

 

Contactgegevens

Wilt u meer weten over Bella Beauty Salon of een afspraak maken voor een kosteloos consult? Neem dan contact op via:

  • E-mail: info@bellabeautysalon.nl
  • Telefoon: 06-53 188 049
  • Adres: Prinsenhof 58, 2641 RS Pijnacker

(bron: Honesy)