Permanente Makeup

Bellabeautysalon Schoonheidsspecialist Pijnacker met al ruim 24 jaar ervaring in permanente make-up werkt Bella Beautysalon met de nieuwste technieken op dit gebied en ben ik ook jaren werkzaam geweest als trainer voor de grootste leverancier van Nederland, Ecuri Cosmetics.

Permanente Makeup: 24 jaar ervaring, de modernste apparatuur en GGD gecertificeerd.

Bellabeautysalon werken met diverse technieken zoals de mesjes techniek, 3d hairstroke techniek maar ook volledig gepigmenteerde wenkbrauwen behoren tot de mogelijkheden. Het streven is de wenkbrauwen op een dergelijke wijze te plaatsen dat het haast onzichtbaar is dat deze gepigmenteerd zijn met veilige huidvriendelijke pigmenten. Dit geeft een natuurlijke look en u kunt kiezen uit een scala van tinten, van lichtblond tot zwart.

Permanente make-up is de uitkomst voor personen met weinig tot geen wenkbrauw haartjes of zeer blond tot lichtbruin haar. Wenkbrauwen zijn immers bepalend voor de algehele uitstraling. 

Heeft u vragen over permanente make-up, dan beantwoord ik deze graag of maak ik met u een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult om de mogelijkheden met u te bespreken.

Hoe werkt Permanente Makeup

Door middel van een flinterdunne naald word er pigment in de opperhuid aangebracht. Gedurende de jaren verstrijken zal de huid dit pigment ook weer afstoten en zal de make-up weer vervagen. Naar mate wij ouder worden gaan de ogen hangen en zullen de wenkbrauwen zakken. Omdat het pigment vervaagt kunnen we deze tekenen en corrigeren bijvoorbeeld door de uiteinden van de wenkbrauwen hoger te plaatsen.

Hoe lang blijven de pigmenten zitten?
Hoe vlug de pigmenten vervagen is afhankelijk van de tint en de plaats waar de pigmentatie is aangebracht. Schoonheidsspecialist Pijnacker adviseert de eyeliner eens per 2 jaar bij te werken om perfectie te behouden.

De ogen (eyeliners) blijven over het algemeen het langst mooi en dus in veel gevallen is dit na 2 jaar nog niet nodig. In geval van wenkbrauwen is het tevens afhankelijk van de techniek die is toegepast. Wanneer de pigmenten worden aangebracht met de pigmenteerpen adviseert Bellabeautysalon de wenkbrauwen eens per 1.5 tot 2 jaar bij te werken en in geval van de 3d mesjes techniek volgt het advies eens per jaar. Voor meer informatie over de verschillende technieken adviseren wij u graag persoonlijk.

De lippen dienen gemiddeld eens per 2 jaar te worden bijgewerkt.

Het is belangrijk te beseffen dat geen persoon het zelfde is en dit dus een gemiddelde is. Wanneer u bij ons terug komt na een aantal jaren staat u bij ons in het cliënten bestand en krijgt U een korting van 50% op de nabehandeling.

Mogelijkheden Permanente Makeup

Wenkbrauwen
Hairstrokes – Fill-ins : Bij wenkbrauwen zijn er veel mogelijkheden. Het voller maken, het corrigeren van optisch ongelijke of beschadigde wenkbrauwen. Ook geschikt voor mensen met Alopatia Areata of na chemo, enz. Door wenkbrauwen niet te donker te maken zult u na de eerste keer direct blij zijn met het resultaat. Deze techniek kan zowel met de nieuwste mesjes techniek worden aangebracht als met de machine.

Eyeliner
Eyeliner boven en onder worden altijd eerst tussen de wimperharen door gepigmenteerd. Uw ogen worden op deze manier sprekender. Daarna bij de tweede (na)behandeling kan de eyeliner altijd voller, langer of breder gemaakt worden.

Lippen
Lipcontour om de lippen meer expressie te geven of een lipcontour met shade, zodat het net lijkt of u een mooi potloodlijntje heeft. Deze techniek biedt ook de mogelijkheid de lippen op natuurlijke wijze voller te laten lijken zonder fillers. Full-lips is het volledig inkleuren van de lippen.

Schoonheidsspecialist Pijnacker is de beste keuze voor wie op zoek is naar professionele verzorging en ontspanning. Onze ervaren schoonheidsspecialist Pijnacker biedt een scala van behandelingen, van gezichtsbehandelingen tot aan huidverbetering, alles om jouw uiterlijk te verbeteren en jou te laten stralen. Onze salon in Pijnacker biedt een ontspannen en luxueuze omgeving. Bezoek ons en laat jezelf verwennen door onze professionele diensten.

Kies voor de ultieme verzorging en maak een afspraak bij onze gepassioneerde schoonheidsspecialist Pijnacker!