Renaissance Treatment

Renaissance Treatment geeft de huid haar vitaliteit, volume en jeugdige uitstraling terug door middel van een uniek gepatenteerd lamellair transfer systeem in combinatie met diverse peptides afgestemd op jouw huid. tevens pigmentvlekken kunnen met deze Behn

De DÉCAAR Renaissance treatment is een schoonheidsbehandeling die door de DÉCAAR schoonheidsspecialist Pijnacker volledig wordt afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt.

Renaissance is het Franse woord voor ‘wedergeboorte’, en dat is ook letterlijk wat deze behandeling met de huid doet. Het zorgt voor een diepe regeneratie en huidverbetering. De treatment kan in sterkte worden aangepast, door te kiezen voor een zelfverwarmend masker waardoor de boosters nóg beter door de huid worden opgenomen. Deze behandeling kan eenmalig toegepast worden en je ziet direct resultaat maar voor het beste resultaat raden we aan deze behandeling in kuur verband toe te passen. (3 behandelingen een maal per week)

 

Schoonheidsspecialist Pijnacker biedt een oase van rust en verzorging. Onze professionele schoonheidsspecialist is gespecialiseerd in diverse behandelingen, van gezichtsbehandelingen tot aan huidverbetering, alles om jouw uiterlijk te verbeteren en jou te laten stralen. Onze salon in Pijnacker is sfeervol ingericht en biedt een ontspannen en luxueuze omgeving. Bezoek ons voor een ultieme beauty-ervaring en voel je als herboren.

Bella beautysalon schoonheidsspecialist Pijnacker staat klaar om u te helpen, maak vandaag nog een afspraak!