Bella Beautysalon

Schoonheidsspecialist Pijnacker

Algae peeling regimen

Algae Peeling Regimen is een huidverzorgingsroutine die is ontwikkeld om de huid te reinigen en te verbeteren. Het bevat producten die rijk zijn aan algen-extracten en andere natuurlijke ingrediënten die helpen bij het verwijderen van dode huidcellen en het verbeteren van de huidtextuur. Het regimen omvat meestal stappen zoals reiniging, scrubben, peeling en hydraterende verzorging. Het is bedoeld om de huid zachter, stralender en gezonder te maken.

Algae peeling regimen
Anagennesis Anti Wrinkle Lifting Machine

Anagennesis Anti Wrinkle Lifting Machine

De Anagennesis Lifting behandeling is een speciale behandeling waar bij de schoonheidsspecialist Pijnacker op basis van microgalvanische stroom. Een prachtige samenspel tussen goede huidverzorgingsproducten en eerste klas electro stimulatie.

Breath of Life oxygen treatment

Het DECAAR Breath of Life programma is gecreëerd voor elk huid type met tekenen van veroudering, vermoeidheid of gebrek aan vitaliteit en levenslust. De krachtige, zuurstofverrijkende DECAAR Breath of life behandeling van schoonheidsspecialist Pijnacker verbeterd de elastisiteit, normaliseerd de huidfunties en stimuleerd de imuniteit. De huid krijgt op deze manier de gezonde uitstraling en kleur terug!

Breath of Life oxygen treatment
Deep Phytopeeling

Deep Phytopeeling

Deep Phytopeeling is een geavanceerde methode voor huidverjonging die gebruikmaakt van plantenextracten. Deze extracten worden op de huid aangebracht in de vorm van een peelingsbehandeling, waarna de schoonheidsspecialist Pijnacker dode huidcellen worden verwijderd en de huid zichtbaar gladder, egaler en stralender wordt. De behandeling is geschikt voor diverse huidproblemen, zoals acne, rokershuid, pigmentvlekken en rimpels.

Fractional needling

Fractional needling is een moderne huidverbeteringstechniek die gebruik maakt van een dermapen, een apparaat met fijne naaldjes. De naaldjes worden door de schoonheidsspecialist Pijnacker op de huid gedrukt waardoor kleine gaatjes worden gemaakt, hierdoor wordt de huid gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken.

Fractional needling
IPL Ontharing

IPL Ontharing

IPL (Intense Pulsed Light) ontharing is een methode waarbij schoonheidsspecialist Pijnacker gebruik wordt gemaakt van intense lichtflitsen om haargroei te verminderen. De lichtflitsen worden geleverd door een handstuk met een lamp die de huid bestraalt met een breed spectrum van licht. Deze lichtflitsen worden opgenomen door de pigmenten in de haarwortel, waardoor de haargroei wordt verstoord.

Permanente Make-up

Permanente make-up, ook wel micropigmentatie genoemd, is een techniek waarbij de schoonheidsspecialist Pijnacker pigmenten onder de huid worden gebracht om een permanente make-up effect te creëren. Dit kan worden gedaan voor wenkbrauwen, ogen, lippen en zelfs zijn gebruikt om littekens of pigmentatie onregelmatigheden te camoufleren. De procedure wordt uitgevoerd met een speciaal apparaat, dat een kleine naald gebruikt om het pigment in de huid te brengen.

Permanente make-up
Renaissance Treatment

Renaissance Treatment

De Décaar Renaissance Treatment is een schoonheidsbehandeling die door de schoonheidsspecialist Pijnacker volledig wordt afgestemd op dat wat uw huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt. Het ondersteunt onder andere de aanmaak van collageen, zorgt voor een versteviging van uw contour en kan pigment verminderen.

Tatoo Removel

Tattoo removal is een proces waarbij een tattoo wordt bij schoonheidsspecialist Pijnacker verwijderd door middel van lasertechnologie. Er zijn verschillende soorten laserbehandelingen beschikbaar voor tattoo verwijdering, elk met hun eigen specifieke kenmerken. De meest gebruikte laser voor tatoeage verwijdering is de Q-switched laser, die de inkt in de huid fragmenteert, waardoor het lichaam het op een natuurlijke manier kan afbreken.

Tattoo removal
Maak vandaag nog een afspraak
Kom langs bij onze schoonheidsspecialist in Pijnacker voor een onvergetelijke ervaring en een prachtige, stralende huid. Of het nu gaat om huidverjonging, ontharing of micropigmentatie, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Maak nu een afspraak en ontdek de voordelen van onze professionele behandelingen.