Tatoo Removel

 

Methode

Bella Beautysalon schoonheidsspecialist Pijnacker werkt met de Q-switched Yag laser. Met deze laser worden de beste resultaten behaald. Ook zijn de nadelige gevolgen van een laser behandeling die je vaak hoort (littekens, witte vlekken) met deze laser tot een minimum beperkt. Het laserlicht gaat door de “epidermis” heen, en zal alleen de inkt verwarmen. De zeer smalle lichtbundel kan zich met veel precisie op de inkt richten. De kapsels worden door de hitte kapotgemaakt, en het lichaam zelf voert de losgeraakte inktdeeltjes zelf af via de normale wegen bloed en lymfe. Deze laser kan alle kleuren inkt behandelen, zwart, rood, donkerblauw en donker oranje zijn gemakkelijk te behandelen. Kleuren als lichtpaars, licht groen en lichtblauw hebben meer behandelingen nodig. Bij oude groene tinten raden we soms af te behandelen omdat deze zwaardere metalen bevatten die we niet in de lymfe willen losmaken.

Deze laser werkt met een heel korte laserpuls van 2 tot 3 nanoseconden. De meeste apparatuur voor het verwijderen van tatoeages werken met een pulsduur van tenminste 10 nanoseconden tot wel 20 nanoseconden!. Dit zorgt ervoor dat er teveel hitte in omliggend weefsel terecht komt, en dit zorgt weer voor pigmentatie en littekenweefsel. Een laserpuls van 2 tot 3 nanoseconden in combinatie met onze nazorg en expertise, kunnen de nadelige gevolgen tot een minimum beperken.

Behandeling

De behandeling

Bij Bella Beautysalon zijn er gemiddeld 6 tot 9 behandelingen nodig om een tatoeage geheel te laten verdwijnen. Soms (vooral bij zwarte inkt) is de tattoo na 3 behandelingen al verdwenden. Tussen twee behandelingen zit altijd 4 tot 6 weken. Het lichaam heeft deze tijd nodig om geheel te herstellen.

De nabehandeling

Direct na de behandeling zal er op de tatoeage een witte waas te zien zijn, dit is “lasersnow”, een normale reactie van de huid. Deze trekt na een aantal minuten weg. Ook zal er een lichte zwelling optreden. Na de behandeling is zonnebank en zonnebaden uit den boze! Voor tenminste twee weken voor, en twee weken na de behandeling. Ook is het gewenst dat de huid niet te bruin is, behandelen zal dan uitgesteld worden, dit omdat dan de kans op pigmentatie groter is. Smeren met een hoge “sunblock” is aan te raden, deze is bij ons verkrijgbaar.

Veiligheid

Is de behandeling wel veilig?

Vele tienduizenden personen in de V.S., Groot Brittanie en Nederland zijn reeds met succes behandeld. De Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) heeft zijn goedkeuring gegeven aan deze vorm van tatoeagebehandeling en The American Academy of Dermatology spreekt zelfs van de behandelwijze voor tatoeageverwijdering. Omdat het laserlicht alleen door de inktdeeltjes wordt geabsorbeerd, wordt het omliggende weefsel door de behandeling ook niet aangetast. Er zijn wel enkele gevallen bekend waarbij de tatoeage-inkt onder invloed van het laserlicht van kleur verandert en daardoor moeilijk te verwijderen bleek, zonder daarbij overigens de huid of de gezondheid aan te tasten. De exacte reactie van een bepaalde inkt in de huid is niet met volledige zekerheid te voorspellen.

Ervaring

Bella Beautysalon heeft een ruime ervaring opgebouwd in het verwijderen van tattoo’s en pigmentvlekken (zoals ouderdomsvlekken) door de werkzaamheden bij Ecuri Cosmetics, de fabrikant van deze toonaangevende Lasers.

 

Schoonheidsspecialist Pijnacker is de plek waar je jezelf kan laten verwennen door professionele schoonheidsspecialisten. Of je nu op zoek bent naar een gezichtsbehandeling of huidverbetering, onze salon biedt alles wat je nodig hebt om te stralen. Onze salon in Pijnacker biedt een ontspannen en luxueuze omgeving. Bezoek ons en laat jezelf verwennen door onze professionele diensten voor een ultieme beauty-ervaring.

Bella Beautysalon schoonheidsspecialist Pijnacker staat klaar om u te verwennen, maak een afspraak voor een professionele behandeling van topkwaliteit!